Fietsenstalling Koningsdag: vrijwilligers gezocht!

27 april in Driebergen

20170427_1559081

Op Koningsdag, 27 april a.s., verzorgt de Fietsersbond afdeling Utrechtse Heuvelrug zoals elk jaar weer een gratis bewaakte fietsenstalling op de Koningsdagmarkt in Driebergen. Je vind de stalling bij het Schaepmanmonument voor het Seminarie aan de Hoofdstraat.

Heb je een dagdeel of een paar uurtjes over? Meld je dan om mee te helpen bij het bewaken van de stalling. Er is altijd één van de actieve vrijwilligers aanwezig, dus je hoeft niet alleen te staan. De vrijmarkt in Driebergen is altijd reuze gezellig en zeer uitgebreid. De fietsende bezoekers zijn altijd heel blij om hun fiets gratis bewaakt te mogen achterlaten.
Je kunt je eenvoudig aanmelden door een mailtje te sturen aan:

[email protected]

Tot ziens op Koningsdag in Driebergen!

Categorieën